SunRise coach                   Succesvolle Aanpak Bij         ~Niet Aangeboren Hersenletsel~ NAH
Vanuit Persoonlijke ervaring naar effectieve aanpak en Balance!

Reviews amofit-s.

 

ADHD
Review
Beste allemaal,
Wij hebben er allemaal last van in deze groep: ADHD. Ieder op zijn/haar eigen manier en sterkte, welke behoorlijke invloed heeft op tenminste mijn dagelijks leven. Af en toe ben ik het echt zat en snak ik naar rust. Rust in mijn hoofd en lijf. Mijn vriend kwam opeens met een klein apparaatje wat ik om mijn nek kon hangen of aan mijn revert kan klikken. Al binnen een uur was er een effect te meten en na meerdere dagen werden de effecten snel meer en gaf het mij:
* Minder gevoel dat dingen moeten.  Het “moeten” is weg,
* Rust in hoofd en borst
* Het gevoel dat ik “Niet achter elke gedachte aan moeten rennen”
* Minder conversatie met zelf. En als ze komen dan kan ik het nu veel meer loslaten. Laten gaan!
* Leger gevoel in borst.
* Algeheel Rustig gevoel als  er dingen anders gaan dan ik ze had verwacht of voor gesteld. Ik kan het nu laten gaan.
* Dingen die ik in mijn hoofd haal blijven kleiner en maak me minder druk!
* Relaxed gevoel in haar lijf
* Ook met en bij het sporten
* Ik heb een ontstoken heup en hier heb ik ook aanzienlijk minder last van.  De ontsteking wordt door het zelfde apparaatje aangevallen en geëlimineerd.
Kortom, voor mij een hele grote positieve verandering in mijn leven wat het een heel stuk leuker maakt voor mij en mijn omgeving!

 


I have ADHD and Plotseling lange file.  Op de snelweg. Ze kan absoluut niet tegen dit soort
Dingen. Ze vliegt als het waren van boosheid ergernis door de gehele auto en scheld en tiert naar iedereen en in het niks. Dus de Amofit -S was een goede test. Ging heleboel goed geen stress.  En,..Vrolijk en mee zingen met radio en dansend op haar stoel en stapte fris en fruitig de auto uit na 1/ 1/2 auto rit in plaats van de 40 minuten wat ze ervoor had berekend.


Herseninfarcten

Na mijn CVA’s had ik een opgesloten gevoel in mijn hoofd en bovenlichaam. Ook miste ik de energie om echt dingen te doen, met alle gevolgen van dien. Ik werd anders naar mijn omgeving en voelde me minder fit. Ik kwam in contact met de method om d.m.v het activeren van de Nervus Vagus ( de belangrijkste zenuw in het menselijk lichaam). Vanaf het moment dat ik dit apparaatje- amofit-S om mijn nek hing veranderde alles.
Ik voel me nu vrij en veel leger in hoofd en bovenlichaam, veel meer energie en in balans! Deze interne balans maakt me vrolijk en straal weer! Hierdoor kreeg ik ook een betere nachtrust, en het stress gevoel verdween helemaal!! Herboren!
Een ongelofelijke verandering en ik ben een ander mens geworden en zie weer een prachtige horizon voor me opdoemen.


Ongeval

Na een ongeval met diverse kwetsuren was de energie uit mijn lichaam verdwenen. Ik kwam niet meer vooruit. Van alles geprobeerd en leefde nog gezonder dan voorheen. En nam allerlei nutriënten etc om me beter te voelen. Doch het had maar heel weinig effect. Na heel lang zoeken op internet en lezen van talloze boeken kwam ik op Vagus Nervus activatie/stimulatie. En ben An de slag gegaan en een zeer speciaal systeem gevonden wat om je nek kan hangen of aan je refer/trui kan worden bevestigd. En,… het heeft zo’n grote impact op mijn systeem. Meer energie, veel meer, en leeg opgeruimd gevoel van balans in mijzelf.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram