SunRise coach                   Succesvolle Aanpak Bij         ~Niet Aangeboren Hersenletsel~ NAH
Vanuit Persoonlijke ervaring naar effectieve aanpak en Balance!

Onze praktijk

Vanuit een eerdere praktijkvoering heb ik mijzelf verder ontwikkeld. Dat betekent groei voor mij als mens en ook daarbij de mogelijkheden om dit weer aan andere aan te bieden. Als Natuurgeneeskundig Therapeut met o.a Hypnotherapie, NLP Therapie, TimeLine Therapy, Thought Filed therapy (TFT), Zielsplan Coach, Emotie Coach opleidingen. 

Doch opeens was dit allemaal weg,...  Brute "STOP"~" Nada", niets meer kunnen! Een geweldige klap, totaal niets meer kunnen doen! mijn toekomst, mijn eigen 'IK" mijn rol in de maatschappij, werk, en identiteit was plotseling van het ene op het andere moment totaal weg-geslagen en lag in stukken ergens op de grond. Totaal onzichtbaar en onbereikbaar voor mij op dat moment met alle gevolgen voor mijn mentale beeld en gezondheid. niet 1x niet 2x maar 4x is het mij "overkomen"!

Ik ben al meer dan tien jaar lang succesvol, omdat ik als geen ander weet wat er allemaal doorgemaakt wordt en alle goed bedoelde 'hulp" de effectiviteit missen c.q.. dat ik het niet ervaar dat ik überhaupt me beter voel en in balans voel ondanks de schade welke ik heb opgelopen!. Alle facetten van mijn leven, opleiding en persoonlijke ontberingen tijdens de NAH darren samen bij aan een effectieve aanpak! GEEN logge grote organisatie met mensen die echt gemotiveerd zijn, doch vanuit de boeken jou behandelen i.p.v expertise als ervaringen deskundige!

Team

Wij streven naar het bereiken van een perfect Team met toegewijde medewerkers met een ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen we regelmatig bijscholingscursussen.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram