SunRise coach                   Succesvolle Aanpak Bij         ~Niet Aangeboren Hersenletsel~ NAH
Vanuit Persoonlijke ervaring naar effectieve aanpak en Balance!

Amofit S verkoop sale
Wearable for Calmness and ConcentratieIMG_3264
IMG_3264
IMG_3265
IMG_3265

amofit S?
amofit S is een uniek bio-elektronisch draagbaar apparaat dat het algehele menselijk lichaam verbetert door milde elektromagnetische signalen naar het zenuwstelsel te sturen via de nervus vagus in het borstgebied in de vorm van elektrische stromen. Het verbetert slaap, stress en angst door de balans van het autonome zenuwstelsel te herstellen. Het verbetert ook het geheugen en de creativiteit door het genereren van alfa-hersengolven te bevorderen en het interne evenwicht te herstellen door middel van een homeostatisch autoregulatiemechanisme.

Draag 'amofit S' gedurende minimaal 30 minuten per dag. Het programma gaat automatisch voor 3 uur een signaal afgeven, doch dit is altijd in te korten  of te verlengen.Breng uw lichaam en geest in slechts enkele dagen terug in hun oorspronkelijke, natuurlijke staat.Studies hebben aangetoond dat behandeling met stimulatie van de nervus vagus significante verouderingseffecten kan vertragen. Dit kan mensen helpen beschermen tegen chronische ziekten die vaker voorkomen naarmate mensen ouder worden.


cVES (cervicothoracale vagus elektromagnetische stimulatie) is een techniek voor stimulatie van de nervus vagus die betrokken is bij de balans van het autonome zenuwstelsel door complexe elektromagnetische signalen af ​​te geven aan het hart en de takken van de nervus vagus die met het hart zijn verbonden. Stimulatie van de nervus vagus beïnvloedt een verscheidenheid aan belangrijke autonome functies in de hersenen en in het lichaam, waaronder niveaus van neurotransmitters, ontstekingsniveaus en metabolisme.
cVES richt zich op een specifieke zenuw binnen een straal van 9 inch en overtreft andere niet-invasieve neurostimulatietechnieken die beperkt zijn tot lokale behandeling.


amofit S omvat het herstel van de autonome balans met behulp van laagfrequente elektromagnetische veldsignalen. Het verbetert snel slapeloosheid en angst, stabiliseert de hartslag en ademhaling en vermindert stressniveaus.
Dit apparaat is een welzijnsproduct voor de consument dat ontspanning in het zenuwstelsel veroorzaakt en overdag of voor het slapengaan wordt gebruikt om stabiele hersengolven en activiteiten van het autonome zenuwstelsel in stand te houden, waardoor de balans van de lichamelijke toestand wordt hersteld.


Hoe werkt het?

amofit S, met de gepatenteerde neuromodulatietechnologie van AMO Lab, cVES (cervicothoracale vagus elektromagnetische stimulatie), richt zich op de nervus vagus in het autonome zenuwstelsel van de mens. Met een milde intensiteit vergelijkbaar met het aangeboren magnetische veld dat door het menselijk lichaam zelf wordt gegenereerd, gaat het elektromagnetische signaal zonder enige interferentie door de huid, spieren en botten. Het wordt vervolgens doorgegeven aan de nervus vagus in het hartgebied. Dit signaal reguleert de vagale tonus en activeert het parasympathische zenuwstelsel.


'amofit S' biedt twee geneeswijzen. Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, kunt u overschakelen van de CALM-modus naar de FOCUS-modus door op het aanraakgebied te drukken. De CALM-modus kan de vagale tonus verhogen en het parasympathische zenuwstelsel activeren om slaap, stress en angst te verbeteren en de interne balans van het lichaam te corrigeren, evenals hulp bij chronische ziekten die verband houden met problemen in de nervus vagus en het autonome zenuwstelsel. De FOCUS-modus kan het geheugen en de creativiteit verbeteren door alfa-hersengolven te verhogen.
Bevestig het apparaat aan uw halsband met behulp van de clip aan de achterkant van het apparaat of draag het als een ketting om uw nek. Dit eenvoudige, geavanceerde apparaat zal uw waardigheid verbeteren.


Contactloze neurotechnologie
In tegenstelling tot bestaande apparaten voor neurostimulatie vereist 'amofit S' geen sterke stimulatie en hoeft het niet op de huid te worden bevestigd. Het door 'amofit S' gegenereerde elektromagnetische signaal is werkzaam binnen een straal van 25 cm van het hart en kan zonder enig ongemak over kleding worden gedragen.

Snelle effecten
Volgens onze klinische onderzoeken en de beoordelingen van onze gebruikers ervaart meer dan 60% van de gebruikers de voordelen na de eerste 1-3 dagen van gebruik. Het belangrijkste is dat klinische rapporten aantonen dat mensen met ernstige symptomen sterkere effecten ervaren. Bovendien melden de meeste gebruikers, vooral degenen met ernstige slaapproblemen, een aanzienlijke verbetering op de eerste dag van gebruik.

Langdurige effecten
In onze eerste klinische proef bereikten we een opmerkelijk resultaat dat het effect meer dan 72 uur aanhield na slechts 2 uur gebruik van het apparaat. Dit is een innovatief wetenschappelijk resultaat, dat moeilijk te bereiken is met bestaande neuromodulatietechnologieën.


Veiligheid
Het milde elektromagnetische signaal dat door 'amofit S' wordt gegenereerd, werkt op een zeer laag niveau in vergelijking met de intensiteit van het magnetische veld dat door het menselijk lichaam wordt gegenereerd en komt overeen met 1/10 van het elektromagnetische veld van de aarde. Natuurlijke neurostimulatie op basis van het principe van het meeslepen van het menselijk lichaam heeft geen bijwerkingen en garandeert een hogere veiligheid.


Het apparaat dragen
'amofit S' wordt aangebracht met contactloze neurostimulatietechnologie met een effectief bereik van 9 inch en kan worden gedragen met behulp van een halsketting of door het product aan uw halsband te klemmen.
Dit apparaat is eenvoudig en handig om altijd en overal in uw dagelijks leven te gebruiken. Veel aspecten van uw leven zullen vanaf de dag na het eerste gebruik worden verbeterd.


Bewezen technologie en certificering

Klinische proeven en academische papers
We hebben de effectiviteit aangetoond in alle drie de klinische onderzoeken die zijn uitgevoerd bij KRISS, een Koreaans overheidsinstituut, en het Kyunghee University Hospital. We publiceerden ook twee academische papers in het internationale tijdschrift Springer Nature.

Exclusieve patenten
We hebben een breed portfolio van intellectuele eigendomsrechten, met 2 geregistreerde patenten en 5 patenten die wereldwijd zijn toegepast, waaronder PCT, EU, VS, Zuid-Korea, Japan, China en Taiwan, op nervus vagusstimulatiemethode en -technologie.


Voor wie is dit uitermate geschikt?

* Mensen die lijden aan slapeloosheid
Het helpt je om makkelijker en sneller in slaap te vallen. Je kunt diep slapen zonder vaak wakker te worden. En je kunt 's ochtends uitgerust wakker worden.

* Mensen blootgesteld aan stress en angst
Het kan verschillende mentale stress verminderen als gevolg van factoren zoals een onzekere toekomst, baanverlies, overbelasting, competitieve relaties en gezondheidsproblemen. Het verlicht ook psychologische conflicten of externe stress en de resulterende angst en spanning.

* De ouderen

Naarmate we ouder worden, wordt de balans van het autonome zenuwstelsel verstoord. Anti-aging en natuurlijk genezend vermogen kunnen worden verbeterd wanneer de homeostatische autoregulatie wordt verbeterd door de balans van het autonome zenuwstelsel te herstellen.Studenten/examenkandidaten
De toename van alfa-hersengolven, die de kalme gemoedstoestand vertegenwoordigen, kan de concentratie en het geheugen verbeteren, waardoor uw leervermogen wordt gemaximaliseerd en het probleemoplossend vermogen en de creativiteit worden vergroot.

Patiënten met chronische ziekten
De effecten van het activeren van de vagale tonus en het parasympathische zenuwstelsel kunnen helpen bij het overwinnen van chronische ziekten zoals nervus vagus en stoornissen van het autonome zenuwstelsel.


Specificatie
Productfunctie
Technische specificaties
Model amofit S (AL-101B)
Gewicht 0,03 pond (13,9 g)
Maat 1,61 x 1,4 x 0,35 inch
Accu 3.7v, 80mAh Li-polymeer
Batterijduur 8-9 uur
Laadtijd 1-1,5 uur
Omgevingstemperatuur 0-104 ℉ (0-40 ℃)

 

Bestellen
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram